AIRMADE installeert diverse MHI ( multi-) airconditioners bij Bijlaard Zoetermeer

AIRMADE installeert diverse MHI ( multi-) airconditioners bij Bijlaard Zoetermeer. Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International lijmen en kitten voor de professionele markt. Bijlard heeft in al die jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel klanten van het eerste uur gebruiken tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid hun producten.
 

Zij leveren lijmen die afgestemd zijn op de wensen van de

klant. Alle producten van Bijlard International staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole van de afdeling Research & Development. Iedere menging wordt nauwkeurig gecontroleerd en geanalyseerd om u, als klant, het allerbeste product te kunnen leveren.
 

R & D is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, productie-optimalisatie, recepturen en het testen van lijmen op nieuwe materialen. R & D steekt veel energie in verbeteringen op het gebied van kwaliteit, kosten, verwerkingseigenschappen en producteigenschappen onder invloed van de steeds strenger wordende regelgeving.
 

Het assortiment bevat milieuvriendelijke, ongevulde, aromaat-vrije en gebruiksvriendelijke lijmen en kitten van uitzonderlijke kwaliteit. De producten vinden hun weg naar de houtverwerkende industrie, interieurbouw en vloerbranche. Klanten met raad en daad op de werkvloer bijstaan en mogelijkheden om productieprocessen goedkoper en/of efficiënter te laten verlopen: Bijlard is méér dan een leverancier, zij zijn uw partner!
 

Klantgerichtheid, snelle levering en een uitstekende service zijn naast de kwaliteits- en milieueisen de belangrijkste pijlers van het bedrijf.