Airco voor uw woonkamer en/of slaapkamer

Met een prettig binnenklimaat voelt u zich fitter!

Hoe prettig is het als uw huis altijd comfortabel is?! Koel in de zomer en lekker warm in de winter! Met een geconditioneerde woon- en/of slaapkamer creëren wij een aangenaam leefklimaat voor iedereen. Voor ieder huis maken wij een plan.

Een goed gekozen systeem zorgt voor comfortabele koeling in de zomermaanden en verwarming in de wintermaanden. Tevens zijn natuurlijk een goede luchtverdeling en geruisloze apparatuur ( zelfs vanaf 19dB(A)! ) van zeer groot belang.

Airconditioninginstallaties in woon-en/of slaapkamers

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht even afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid en zuivert zelfs de lucht. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van een perfect binnenklimaat.

In verband met de almaar stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airconditioningsystemen van AIRMADE bieden daarbij de juiste oplossing. Dit uiteraard ook om het milieu waarin we leven te beschermen.

De op warmtepompen gebaseerde airconditioners zijn vaak stijlvol en energieslim, met hun individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer.

Wij bieden een brede reeks units voor wand-, vloer- of plafondmontage, die passen in elk interieur. De units werken fluisterstil om de perfecte woonkwaliteit te garanderen.

Of u nu uw woning renoveert of betrokken bent in een nieuwbouwproject, de veelzijdige keuze aan systemen is groot. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de voor u bij AIRMADE geselecteerde airconditioningapparatuur jarenlang trouwe dienst zal bewijzen. Uiteraard hoort daar een garantie bij van tot wel 5 jaar! ( vraag wel naar onze voorwaarden ).

Omdat de keuze en prijs van een goed klimaatsysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 079 3219101 voor een vrijblijvend advies op locatie.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Mail naar info@airmade.nl of bel naar 079 321 9101 Contact  Informatie aanvragen